Ida Sophie fik natlinser

Her er nogen af de fedeste ting jeg har oplevet med mine linser:

Jeg husker TYDELIGT hvordan det var første dag, jeg sådan rigtig kunne se. Jeg vågnede lørdag morgen, far skramlede rundt ude i køkkenet og mor tullede rundt i nattøj. Jeg gik ud på badeværelset for at tage mine linser ud. Jeg var stadig ikke så rutineret med Linserne, så det tog et stykke tid. Da jeg først fik dem ud, blev jeg så forskrækket, at jeg var lige ved at tabe dem. Jeg kunne se mig selv helt tydeligt i spejlet. Da jeg dagen inde havde taget mine linser ud havde det hele været et uskarpt billede, så det var helt overvældende. Det var første gang i 8 år jeg så helt fint uden briller, jeg havde helt glemt hvordan det var. Diverse følelser skyllede igennem mig, jeg var ovenud lykkelig og helt overrumplet.

De her linser har på mange måder gjort mit liv nemmere, helt almindelige hverdags ting som f.eks. at gå i bad er blevet 1000-gange nemmere. Man skal ikke stå med shampooflasken helt oppe i fjæset, for at se om det er den rigtige man har fat i. Når man cykler i regnvejr kan man rent faktisk se alting helt klart!. Og når man så kommer udefra kulden og træder ind i en dejlig varm bygning, så er der ikke noget der dugger til.

Det kan godt være det lyder som småting og det er det nok også, men det er de småting der forandre din hverdag. Og jeg er så ovenud lykkelig for at være sluppet af med alle de små problemer mine briller kostede mig.

Nu er det sådan at jeg er svømmere, og jeg elsker alt der har med vand at gøre. Hver efterårsferie tager vi sydpå og dykker. Jeg kan rigtig godt lide at dykke, men det har altid været så bøvlet for mig at se noget under vandet. Men den her efterårsferie var den første efter jeg havde fået mine linser, og jeg skal sige jer, det var VIDUNDERLIGT, jeg så alle de smukke fisk i tusind forskellige farver helt klart, der var stribede og prikkede, blå og røde og store som små. Jeg har aldrig nydt at dykke så meget i mit liv som før. På det punkt har linserne forandret mit liv på den helt rigtige måde.

Du må gerne bruge mit navn, og jeg håber du kan bruge det til noget godt, så folk kan se hvilken fantastisk opfindelse det er.

-Ida Sophie Bisgaard Jakobsen


O2 OPTIK
Nørredige 9
DK - 6950 Ringkøbing
+45 2973 0055
CVR no. 34261806
mail: kontakt@o2optik.dk
O2 optik


   

© O2 OPTIK 2016    |    All rights reserved