Nathalie fik natlinser

Jeg er rigtig glad for at jeg startede med at bruge nat linser.

Jeg er 13 år og har brugt briller i cirka 3 år hvilket jeg ikke var så tilfreds med. Da jeg så fandt ud af at man kunne få linser som man kun skulle bruge om natten begyndte vi hurtigt at undersøge det.

Nu har jeg så brugt mine nat linser i ca. et halv år. Og det har været så meget nemmere. I starten kunne det godt være lidt besværligt men jeg vænnede mig hurtigt til det og nu tager det 2 sekunder at tage dem ind og ud. Jeg dyrker også selv sport (fodbold og gymnastik) og der har det også hjulpet en hel del. Inde på banen når jeg spillede kamp eller trænede havde jeg tit svært ved at se hvor bolden var. Nogle gange forvekslede jeg endda en fugl med en fodbold. Nu kan jeg tydeligt se om det er en bold eller ej;)

Og til gymnastik kan jeg nu også se hele springcentret og også hvor jeg skal sætte af fra i et spring osv fra lang afstand. Det kunne jeg ikke særlig godt før. Og det var jo lidt besværligt hvis jeg skulle have briller på til fodbold og gymnastik. Nu kan jeg se alting helt tydeligt uden briller. Og det er jeg meget glad for. Det har hjulpet mig i mange situationer og følelsen af at kunne se alt helt tydeligt uden briller er vildt fed!

Så jeg kan helt klart anbefale at købe natlinser! Det er så meget nemmere.

Godt nytår:)
Hilsen Nathalie


O2 OPTIK
Nørredige 9
DK - 6950 Ringkøbing
+45 2973 0055
CVR no. 34261806
mail: kontakt@o2optik.dk
O2 optik


   

© O2 OPTIK 2016    |    All rights reserved