Malua fik natlinser

Jeg kan godt huske det tidspunkt jeg skulle over til Anita for at prøve nogle helt specielle linser. Jeg havde hørt om hvad de ville gøre med min øjne, men på det tidspunkt tænkte jeg ikke på hvad der kom forude.

Min mor havde fået en besked fra Anita om at jeg kunne komme for at prøve dem, så den dag efter skole tog mig og min far derhen for at jeg kunne prøve dem. Jeg havde sat mig ind i rummet i optikken, også kommer Anita med de her specielle linser, i starten var jeg mega spændt for jeg havde hørt at de var meget anderledes end de normale dagslinser jeg havde brugt i nogle år. Da hun så viser dem tænkte jeg med det samme på at de var meget små og at de var to forskellige farver, det var en mærkelig følelse, fordi de overhovedet ikke mindede om de normale dagslinser. jeg fik lov til at mærke på linsernes kant, det var der jeg fik et lille chok, de var meget hårde og føltes lidt som plastik.

Da jeg tog dem i kunne jeg med det samme mærke, da linsen rørte mit øje, en kradsen og en lidt ubehagelig følelse, jeg syntes at det kradsede mest når jeg blinkede, jeg følte at jeg aldrig ville blive vant til at kunne gå med dem uden jeg ville føle at der var helt vildt mange hår i mit øje. Men som minutterne gik blev jeg mere vant til det, jeg fik også at vide at efter jeg havde brugt dem i nogle uger ville det føltes som om jeg ikke havde dem i.

Jeg fik linserne med hjem, og sov med dem. Næste dag der jeg vågner havde jeg en mærkelig følelse i mine øjne, ikke en følelse af smerte men bare en mærkelig følelse, jeg gik ud og tog dem af med en sugekop som jeg fik med. De er jo så hårde at man ikke kan bruge to fingre til at tage dem af med.

Den dag skulle jeg også ned til Anita før jeg tog i skole, mit syn var blevet bedre, det kunne jeg se, for normalt når jeg ikke havde linser på ville alt være helt sløret. jeg havde fået nogle endagslinser med ikke så meget styrke i med hjem så jeg kunne se. den aften tager jeg dem i igen og ligger mig til at sove, næste dag da jeg tager dem ud er det næsten overhovedet ikke sløret. Min mor og far syntes at det var et helt mirakel at mit syn havde gået fra minus 7 også til næsten 0 på to dage.

Dagene efter blev jeg mere vant til dem og var glad for at jeg kunne se godt, uden at have linser eller briller på.

Nu er der gået næsten et år og jeg er helt vildt glad for de her linser, jeg glemmer næsten nogle gange at tage dem ud fordi jeg ikke lægger mærke til at jeg har dem i. Så jeg anbefaler helt sikkert at få de her linser.

Mvh Malua


O2 OPTIK
Nørredige 9
DK - 6950 Ringkøbing
+45 2973 0055
CVR no. 34261806
mail: kontakt@o2optik.dk
O2 optik


   

© O2 OPTIK 2016    |    All rights reserved